Náš deň!


Náš deň
Čas nám ubehol tak rýchlo, že ešte sme sa nedostali s vianočného tranzu a už je jeden polrok za nami. Deň 29.1. bol jedným z najlepších dní za posledný mesiac. Každá trieda sa učila len jednu hodinu. Potom prišlo na rad vysvedčenie. Po triednických hodinách prišiel na rad interaktívny program ,,Spoznaj svoju planétu´´ ktorý sa uskutočnil v kultúrnom dome. Po ňom sme sa dostali k očakávanému karnevalu .


,,Spoznaj svoju planétu´´
Tu sme si pripomenuli, ako vlastne vznikla naša Zem . Naši slovenskí vedci našli odpoveď na otázku , ktorá trápila vedcov po celom svete. Ako je možné, že Zem vznikla v oveľa kratšom čase ako mala ? Odpoveď je jednoduchá. Blesk. Stačilo, aby párkrát udrel vo vesmíre do našej planéty blesk a úplne ju pretvoril a urýchlil jej čas vývoja . Každý určite vie, že vesmírom lieta veľa telies, ktoré vrážajú do planét. A práve takéto obrovské teleso narazilo aj do našej Zeme . Začali sa diať úžasné veci.


Rozprávková krajina
Po dobre vykonanej práci príde odmena. Dňa 29. januára sa v našej škole diali zázraky. Zrazu sme sa ocitli v rozprávkovej krajine.Okolo nás sa pohybovali princezné, šašovia, vodníci, tanečnice a veľa iných rozprávkových bytostí. Čo sa to dialo? Bol predsa karneval! Hudba, tanec , hry a pekné ceny pre masky potešili všetkých. Celé popoludnie sa ozýval radostný smiech , džavot a výborná hudba.. Všetci sme sa vyšantili, zahrali a vytancovali. Tešíme sa na ďalší karneval.

Vydané dňa: 10. februára 2010 Rubrika: Články Pridať na Facebook

ZŠ Melčice-Lieskové