Pripravujeme: Poznávací zájazd Paríž - Londýn

 

Vážení rodičia,

chceli by sme Vás oboznámiť s pripravovaným poznávacím zájazdom, ktorý by sme radi zorganizovali pre žiakov našej školy.  Ide o zaujímavý poznávací zájazd do dvoch hlavných metropol Európy.  Ide o výnimočnú príležitosť pre Vaše deti uvidieť a navštíviť v priebehu jedného týždňa dve veľké mestá -  Paríž a  Londýn.  Keďže sa Vaše deti všetky učia anglický jazyk a niektoré aj francúzsky jazyk, bola by to vynikajúca príleživosť vyskúšať si aj svoje jazykové schopnosti priamo v krajinách, kde sa hovorí týmito jazykmi.

V texte nižšie uvádzame  program zájazdu, ktorý nám môže vybraná CK EVAS TOUR zo Žiliny  ponúknuť. Berte tieto informácie , prosím, len informatívne. Ak by sa zájazd naozaj uskutočnil, jeho účastníci by boli aktuálne informovaní o všetkých podrobnostiach pobytu, programe, cene i spôsobe dopravy a ubytovania. Dôležitou informáciou je hlavne cena zájazdu, ktorá je uvedená pod programom. Treba však ešte počítať so vstupenkami do múzeí, ktoré nie sú v cene zájazdu a s prípadným vreckovým.

 

Na to, aby sme mohli pobyt zorganizovať  potrebujeme však poznať predbežný záujem žiakov o tento zájazd a počet účastníkov, preto sa v prípade záujmu  treba prihlásiť čo najskôr u pani učiteľky

 

Mgr. Aleny Fabianovej alebo u pána učiteľa Mgr. R. Košťála.

 

Paríž – Londýn

 

6 – dňový poznávací zájazd

Program zájazdu:

 

1. deň: Odchod zo Slovenska v dopoludňajších hodinách cez Rakúsko, Nemecko do Francúzska.

 

2. deň: Po príchode do Paríža celodenná prehliadka mesta so sprievodcom (ostrov Cité a Notre Dame, Centre G.Pompidou, Latinská štvrť, Panthéon, La Sorbonne, návšteva Louvre – rezervovaný vstup pre skupinu, plavba loďou po Seine). Večer odjazd na ubytovanie.

 

3. deň: Po raňajkách pokračuje prehliadka Paríža so sprievodcom (Basilique du Sacré-Cœur, Eiffelova veža, Place de la Concorde, Champs – Elysee, Víťazný oblúk). Odjazd do okolia Calais na ubytovanie.

 

4. deň: Po raňajkách odchod do Calais, prejazd lodným trajektom do Doveru a jazda do Londýna. Po príchode do centra mesta prehliadka so sprievodcom (Greenwich, Tower, Westminster, Parlament, múzeum voskových figurín Madame Tussaud atď). Večer ubytovanie.

 

5. deň: Po raňajkách odchod do centra mesta a celodenná prehliadka mesta (Buckingham, Trafalgar Square, štvrť SOHO, Piccadilly Circus a osobné voľno s možnosťou nákupov na Oxford Street). V podvečerných hodinách odchod z Londýna do Folkestone a prejazd Eurotunelom do Calais. Po vylodení odchod cez Belgicko, Nemecko, Rakúsko resp. Českú republiku späť na Slovensko.

 

6. deň: Príchod do miesta bydliska je predpokladaný vo večerných hodinách.

 

cena: 279,- €/osoba | termín: podľa požiadavky

V cene zájazdu je zahrnuté:
• luxusná autokarová doprava
• lodný trajekt Calais, Dover, Eurotunel Folkestone – Calais
• 3x hotelové ubytovanie
• 3x raňajky
• sprievodca
• poistenie CK voči úpadku
• zahraničné cestovné poistenie

 

• v autokare je možnosť zakúpenia teplých a chladených nápojov
• program zájazdu a rozsah služieb je možné upravovať podľa požiadavok

 

 

 

Vydané dňa: 26. marca 2013 Rubrika: Články Pridať na Facebook

ZŠ Melčice-Lieskové